Stiri

O adolescentă de 20 de ani, găsită dezbrăcată complet pe o stradă din Ploieşti! Ce s-a întâmplat

Caz şocant la Ploieşti, unde o tânără a fost găsită dezbrăcată complet vineri seară, de un echipaj de jandarmi, pe o stradă din zona de nord a oraşului, scrie Adevărul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O adolescentă de 20 de ani, găsită dezbrăcată complet pe o stradă din Ploieşti! Ce s-a întâmplatÎn urma investigaţiilor, oamenii legii au aflat că tânăra s-a întâlnit într-un autoturism cu două femei care aveau să-i returneze un împrumut, iar acestea i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă, cele două fiind cercetate penal.


 Agresoarele, ambele în vârstă de 18 ani, sunt din Ploieşti, au fost identificate şi sunt cercetate pentru furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au declarat reprezentanţi ai IPJ Prahova.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune