WOW

O altă faţă a războiului din Siria! Un bebeluş care cântărea aproape două kilograme a ajuns pe mâinile medicilor! Imaginile şocante au stârnit isterie pe internet

O fotografie terifiantă, în care protagonist este un bebeluş în vârstă de doar 34 de zile, a arătat, încă o dată o altă faţă a războiului din Siria.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O altă faţă a războiului din Siria! Un bebeluş care cântărea aproape două kilograme a ajuns pe mâinile medicilor! Imaginile şocante au stârnit isterie pe internet


În imaginea care a făcut rapid înconjurul lumii se poate vedea cum un bebeluş este ţinut în braţe de o asistentă. Şocant este, însă, faptul că acesta este subnutrit.

Micuţul era internat la o clinică din Siria şi cântărea doar 1,81 de kilograme, iar conform medicilor nu se ştie ce vârstă are.


Aceasta nu este singura imagine care arată cât de mult suferă copiii din Siria. În urmă cu câteva luni de zile, imaginile cu Omran,  băieţelul de cinci ani scos dintre dărâmături după un bombardament în oraşul sirian Alep, au stârnit un uriaş val de solidaritate. Sute de mii de oameni şi-au revărsat atunci compasiunea prin comentarii pline de emoţie pe site-urile de socializare.

VEZI IMAGINILE ŞOCANTE CU BEBELUŞUL, AICI!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune