Vedete

O cântăreaţă de la noi a venit la TV şi a făcut anunţul: ”Sunt însărcinată în patru luni...”

O cântăreaţă celebră de la noi trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei. Este însărcinată pentru a doua oară, iar în curând îşi va îndeplini visul de a deveni mamă de fetiţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O cântăreaţă de la noi a venit la TV şi a făcut anunţul: ”Sunt însărcinată în patru luni...”icon photo
 
 
Ştefania Calofir a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că este însărcinată pentru a doua oară, iar peste cinci luni îşi va strânge în braţe fetiţa. 
 
"Mă gândeam la un moment dat că o să am şi o fetiţă. Am păstrat o pereche de cerceluşi pentru ea. Probabil că o să ne facem amândouă rochii la fel. Mă simt foarte bine. A fost foarte emoţionant când am aflat. Am trăit la maxim, foarte intens! Am crezut că am pierdut-o, dar era acolo în ianuarie când am mers la doctor. E bine, e foarte bine. (...) Cu Flavius am cântat până în ultima zi. Nu am avut nicio problemă", a spus Ştefania Calofir într-o emisiune TV. 
Ştefania Calofir este cunoscută drept cântăreaţa cu cei mai mari sâni din showbiz. Ea mai este mama unui băieţel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”icon photo

Vedete

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”

La un moment dat, s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, pentru a se plimba cu masina sau pentru a se intalni cu un prieten.

Titlu secțiune