Vedete

O celebra actrita romanca a devenit milionara in America! Anda Onesa are o vila fabuloasa, in mijlocul unei paduri, pe care o vinde cu 2,9 milioane de dolari! EXCLUSIV

Anda Onesa a renuntat la cariera de actrita de film si s-a stabilit in SUA.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


O celebra actrita romanca a devenit milionara in America! Anda Onesa are o vila fabuloasa, in mijlocul unei paduri, pe care o vinde cu 2,9 milioane de dolari! EXCLUSIV 
icon photo

Anda Onesa a fost una dintre cele mai promitatoare actrite, ea debutand, in 1977, la doar 17 ani, in filmul „Septembrie”. Ea nu a avut studii de specialitate, absolvind Facultatea de Filozofie, dar a avut aparitii convingatoare in pelicule ca „Duios, Anastasia trecea”, „Pas in doi”, „Noi, cei din linia intai”, „Primavara bobocilor”. Ultima ei prezenta intr-un film romanesc a fost in "Balanta" (1992), dupa care Anda a luat decizia sa emigreze in SUA. (vezi cum arata vila de la mare a Stelei Popescu)

„Ajungand in America, cu mine s-a petrecut o intreaga revolutie spirituala. Toata lumea, 90 la suta din locuitorii acestei planete vor sa ajunga acolo, e o societate foarte deschisa, foarte "fair" - cinstita: nu intereseaza pe nimeni ce faci si cum faci, atata vreme cat lucrurile sunt legale. Poti sa te imbogatesti peste noapte; daca te-ai imbogatit legal, bravo tie! Si nu incep vecinii sa se uite peste gard, ca nu exista nici garduri. Sunt foarte severi, in schimb, in ceea ce priveste plata impozitelor - asta e frica numarul unu in America”, declara Anda intr-un interviu din Formula AS.

Acolo, ea s-a maritat cu Albert Lienermann, un comerciant expert in arta orientala, iar ea s-a reorientat profesional, devenind agent imobiliar. Cei doi soti au facut avere, iar in 1997 si-au cumparat o casa intr-o zona exclusivista, in apropiere de New York. Vila cu pricina fusese ridicata in 1930, iar in 2016, Anda si sotul ei au renovat-o complet, aceasta aratand fabulos.

Recent, cei doi soti au scos la vanzare vila in care locuiesc de aproape 20 de ani, pentru 2,9 milioane de dolari. Casa se afla pe un teren cu o suprafata de un hectar, in mijlocul unei paduri si la doi pasi de malul unui lac. Sperba vila are 7 dormitoare, materialele din marmura si gresie sunt de lux,  interioarele fiind pline de statuete orientale si tablouri scumpe.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune