WOW

O femeie din Botosani a facut sex pana i s-a facut rau. Ce-a putut sa-i faca sotul in pat? Rusinata, femeia a recunoscut

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O femeie din Botosani a facut sex pana i s-a facut rau. Ce-a putut sa-i faca sotul in pat? Rusinata, femeia a recunoscuticon photo
Cazul de la sectie de Primire Urgente a Spitalului Judetean Mavromati nu va ramane prea curand dat uitarii.

Potrivit stiribotosani.ro, o femeie a ajuns pe mainile medicilor dupa ce a acuzat stari de rau puternice.


Botosaneanca a ajuns la spital putin dupa miezul noptii si a spus ca are mari dureri in zona abdominala, dar si in zona rinichilor. Medicii au consultat-o, insa nu si-au dat seama care ar putea fi cauza si nici de ce afectiune sufera femeia.


In momentul in care medicii au adus in discutie posibilitatea unei operatii, in cazul unei tumori, femeia a facut marturisirea.

„A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune