Stiri

O femeie îşi cară inima într-un rucsac oriunde ar merge! Cazul a uimit o lume întreagă

O femeie în vârstă de 39 de ani se bucură din plin viaţă după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Ea a fost operată de urgenţă, iar în urma intervenţiei este nevoită să-şi ţină inima într-un rucsac pe care-l cară cu ea peste tot.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O femeie îşi cară inima într-un rucsac oriunde ar merge! Cazul a uimit o lume întreagăicon photo
Selwa, în vârstă de 39 de ani, s-a simţit rău în urmă cu şase luni de zile şi a ajuns de urgenţă la spital. Acolo, în urma investigaţiilor, a aflat că suferea de o boală foarte gravă la inimă. 
După doar patru zile, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale foarte sensibile, care a fost o reuşită. Acum, Selwa este singura femeie din Marea Britanie care îşi cară inima artificială cu ea într-un rucsac. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune