Stiri

O gravida de etnie roma risca sa infunde puscaria. Ce ascundea femeia sub fusta? Oamenilor legii nu le-a venit sa creada

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O gravida de etnie roma risca sa infunde puscaria. Ce ascundea femeia sub fusta? Oamenilor legii nu le-a venit sa creada
O femeie insarcinata, de etnie roma, a comis o infractiune serioasa in timp ce iesea dintr-un magazin din Dublin, Irlanda.

Potrivit independent.ue, Madelina Iancu, in varsta de 19 ani, impreuna cu insotitorul ei, Veniamin Raducanu, de 23 de ani, au furat doua chitare electrice dintr-un magazin din Dublin.


Totul s-a intamplat in doua zile consecutive, iar femeia a ascuns instrumentele chiar sub fusta ei.
Cele doua chitare electrive valoareaza 6000 de dolari.
Cei doi au fost identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar ulterior, politistii au obtinut un mandat de perchezitie la domiciliul lor.
In momentul in care i-au vazut pe oamenii legii, acestia au devenit violenti, iar ulterior, au pledat vinovati pentru furt.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune