Vedete

O mai tii minte pe actrita care i-a dat viata indragitei Kassandra? Coraima Torres este superba si la 45 de ani.

Coraima Torres a dat viata unui personaj legendar de telenovele. Productia Kassandra a intrat in Cartea Recordurilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


O mai tii minte pe actrita care i-a dat viata indragitei Kassandra? Coraima Torres este superba si la 45 de ani.icon photo

Telenovela fenomen "Kassandra" a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a fost distribuita in 128 de tari. Frumusetea rapitoare a Coraimei Torres, atunci in varsta de 19 ani, dar si povestea plina de neprevazut a tinut zeci de milioane de oameni in fata televizoarelor.

Acum, la 25 de ani de la filmarile serialului, actrita continua sa intoarca toate capetele. Are aceleasi trasaturi fine, privirea cuceritoare si zambetul molipsitor.

Are 45 de ani, dar nu isi arata varsta, iar cand o vezi alaturi de fiul ei pare o adolescenta visatoare.

Protagonista noastra este casatorita cu celebrul actor Nicolas Montero, tatal copilului ei, dar potrivit presei straine acestia ar avea probleme destul de grave in mariaj. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune