Stiri

O masina a intrat intr-un grup de manifestanti in SUA! Cel puţtn 20 de victime

O maşină a intrat în mulţimea care participa la un marş al ultranaţionaliştilor de dreapta în Charlottesville, statul Virginia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


O masina a intrat intr-un grup de manifestanti in SUA! Cel puţtn 20 de victime
Totul s-a întâmplat după ce a fost declarată starea de urgenţă după izbucnirea unor ciocniri între naţionalişti albi şi manifestanţi antirasişti la un miting privind înlăturarea unui monument în onoarea unui general din perioada războiului civil, potrivit stiripesurse.ro.

Un ultim bilanţ furnizat de autorităţi indică un mort şi 19 răniţi, după ce maşina a intrat în mulţimea de manifestanţi. Şoferul se află în custodia poliţiei.
 
Preşedintele Donald Trump a ieşit public şi a făcut o declaraţie despre ceea ce se întâmplă în Virginia:
 
„Urmărim îndeaproape evenimentele îngrozitoare din Charlottesville, Virginia. Condamnăm în termenii cei mai puternici acestă manifestare îngrozitoare de ură, habotnicie şi violenţă din mai multe părţi. Se întâmplă de prea mult timp în ţara noastră. Nu este vorba de Donald Trump, nu este vorba de Barack Obama. Se întâmplă de mult, mult timp, peste tot în America. Ceea ce este vital acum este o rapidă restaurare a legii şi ordinii pentru protejarea vieţilor nevinovate. Niciun cetăţean nu ar trebui să se teamă pentru siguranţa şi securitatea sa în societatea noastră. Niciunui copil nu trebuie să îi fie teamă să iasă afară şi să se joace sau să fie cu părinţii lor şi să se simtă bine. Ura şi diviziunea trebuie să înceteze şi trebuie să înceteze chiar acum!”, a spus Trump pe contul său de facebook.
 
Incidentul a avut loc în momentul în care în oraşul universitar Charlottesville mii de oameni participau la un marş de protest al naţionaliştilor albi „Uniţi dreapta”. Chiar înainte ca această maşină să intre în mulţime au avut loc violenţe. Manifestanţii de extremă-dreaptă s-au bătut cu cei care participau la o contramanifestaţie ce apără drepturile persoanelor minorităţii afroamericane.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune