Vedete

O pisica maidaneza primea mancare de la straini doar daca era intr-o punguta. Intr-o zi au urmarit-o si au vazut ce facea, de fapt, felina

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O pisica maidaneza primea mancare de la straini doar daca era intr-o punguta. Intr-o zi au urmarit-o si au vazut ce facea, de fapt, felinaicon photo
O pisica maidaneza a atras simpatia tuturor si a devenit faimoasa pe internet. Felina a captat atentia dupa ce localnicii au observat ca refuza sa manance mancarea daca nu era ambalata intr-o punga.

Felina pur si simplu se uita la bobite sau la conserva si nu se atingea de ea.


In schimb, in momentul in care mancarea era ambalata, pisica incepea sa o transporte.


Intr-o zi, localnicii au urmarit felina sa vada ce face, de fapt, cu mancarea. In momentul in care au ajuns la ascunzisul ei, un pisoi care semana leit cu pisica si-a intampinat mama si a inceput, cu pofta, sa rupa punga cu mancare.


Abia mai apoi s-a aflat ca pisicuta nascuse, de fapt, 5 pui, insa doar unul supravietuise. Dovada ca mama lui era in stare sa faca orice pentru a-l tine in viata.
Instinctul matern al felinei i-a impresionat pe toti, iar o iubitoare de animale a decis sa o adopte pe pisica si pe puiul ei, pentru a le oferi o viata mai buna.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune