WOW

O poliţistă din Bucureşti, agresată sexual! Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere e revoltător

La mai bine de două săptămâni de când a ieşit la iveală povestea poliţistului pedofil, un alt caz de agresiune zguduie comunitatea. Este vorba despre o femeie care a căzut pradă pornirilor animalice ale unui bărbat. Totul s-a întâmplat în sectorul 6 al Capitalei, iar individul este acum cercetat în libertate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O poliţistă din Bucureşti, agresată sexual! Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere e revoltător
 
O poliţistă din Bucureşti a povestit cu lux de amănunte, cum în urmă cu două zile, în timp ce se îndrepta spre casă, într-o zonă mai puţin circulată a fost atacată de un tânăr. 
 
Acesta s-a năpustit asupra ei şi a pipăit-o în zonele intime. Ea a ştiut, însă, să se apere, iar agresorul a fost pus pe fugă.
În ciuda faptului că poliţista a reclamat imediat incidentul, oamenii legii de la Secţia 25 au demarat verificările. Ulterior, după ce au vizionat imaginile şi au ridicat probe, bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a fost dus în faţa procurorilor Parchetului Judecătoriei Sectorului 6. Aceştia au decis cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune