WOW

Oana a recunoscut in direct tradarea: "Am facut sex cu barbatul acesta. M-am intors acasa si am facut dragoste cu Kamara"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana a recunoscut in direct tradarea: "Am facut sex cu barbatul acesta. M-am intors acasa si am facut dragoste cu Kamara"icon photo
 
Oana, sotia lui Kamara, a recunoscut in direct ca a facut dragoste cu artistul, cand s-a intors de la intalnirea cu un alt barbat. 
"Eu nu i-am propus ei sex in trei. Era un barbat de 40 si ceva de ani, era numai prin cluburi. Venise in tara doar cu un singur scop. Da, am facut asta. Nu vreau sa intram in detalii intime. Chiar imi doream sa fiu cu ea si mi-a parut rau de ce a facut. Nu vreau sa va zic de ce am facut asta. 
 
 
Atunci ne-am impacat, dupa episodul ala. O perioada a fost bine, dar dupa nu a mai mers", a spus Kamara. 
"Da, am facut sex cu barbatul acesta. M-am intors acasa si am facut dragoste cu Kamara. Nu fac nimic anormal in pat. Fac sex normal", a declarat Oana.  
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune