Vedete

Oana Lis, mai trista ca niciodata! S-a intamplat in prag de aniversare: "Nu o sa mai gasesc pe cineva care sa ma iubeasca asa intens ca Viorel..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana Lis, mai trista ca niciodata! S-a intamplat in prag de aniversare: "Nu o sa mai gasesc pe cineva care sa ma iubeasca asa intens ca Viorel..."
 
Oana si Viorel Lis sunt impreuna de ani buni si formeaza una dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Moartea Ilenei Ciuculete l-a facut pe Viorel Lis sa vorbeasca serios cu sotia sa.
 
"Viorel m-a emoţionat teribil azi. Mi-a zis: «Vezi că dacă eu ma duc cumva, tu să nu plângi, să nu mă jeleşti! Vreau să-ţi găseşti pe cineva şi să fii fericită! De unde o să fiu... vreau să te aud că râzi! Îmi place mult cum râzi!» Uff, dar acum, singură în masină, m-a buşit plânsul pentru că eu nu cred că o să găsesc pe cineva care să mă iubească aşa intens cum mă iubeşte Viorel. 
 
Pur şi simplu pentru că bărbaţii, oamenii din ziua de azi nu mai ştiu să iubească aşa cu adevarat", a scris Oana Lis pe contul de Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune