Vedete

Oana Matache, mărturisiri despre fiica ei, Jessica: ”Mă aşteptam să...”

Oana Matache, sora Deliei, a devenit mamă pentru prima oară la sfârşitul lunii decembrie, iar acum, la aproape o lună, aceasta a vorbit despre cele mai frumoase momente petrecute alături de micuţa Jessica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Oana Matache, mărturisiri despre fiica ei, Jessica: ”Mă aşteptam să...”icon photo
În cadrul unei emisiuni TV, ea a mărturisit că se aştepta să-i fie mai greu cu fiica ei, însă se descurcă de minune.
"Am o fetiţă sănătoasă, mâncăcioasă şi activă. Abia am avut timp să exist. Dacă nu era mama, nu puteam să fac nimic. Cu ajutorul mamei a fost lejer. Sincer, mă aşteptam să fie mai greu. Mă aşteptam ca un bebeluş să plângă mai mult şi să am parte de mai multe nopţi nedormite. Îmi este greu să-mi văd micuţa plângând. (...) Eu cu Delia nu prea avem aceleaşi gusturi în ceea ce priveşte vacanţele. (...) Îmi e dor de timpul pe care îl aveam cu soţul meu pe vremea când eram iubiţi. (...) Delia a văzut şi partea de travaliu, atunci când mă pregăteam să nasc natural. A stat acolo şi a filmat", a spus Oana Matache în cadrul unei emisiuni. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune