Biz

Oana Roman, despre fosta iubita a lui Marius: "Poate isi doreste si ea trei ore de glorie" - UITE cum face misto de ea!

Fosta iubita a lui Marius, actualul iubit al Oanei Roman, sustine ca acesta a parasit-o pentru ca a vrust sa devina faimos si bogat alaturi de prezentatoare emisiunii Drept la Tinta.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 15 Mai 2013 23:37

Invitata la emisiunea WOWbiz, Oana Roman a spus ca nu vrea sa comenteze nimic despre Florentina, fosta iubita a lui Marius.

"Nu ma intereseaza. Nu pot sa comentez nimic despre iubitele lui de dinainte. Eu daca as fi parasita de un barbat nu m-as lauda cu asta. Poate fata asta isi doreste trei ore sau zile de glorie! Nu o cunosc pe aceasta fata, n-am nimic cu ea. Marius a incheiat relatia cu ea. El mi-a spus totul despre ea. Au fost impreuna cativa ani. Eu nu ma simt vinovata pentru nimic. Nu am ce sa imi reprosez", a spus Oana Roman.

"Uite ce piza! Cum sa stai asa in pom? Nu credeti ca ati dat cam multe poze cu ea? Nu trebuie sa ridicam in slavi pitipoancele", a comentat ironic Oana.

'"Probabil ca Marius era cu aceasta fata, dar nu stiu sigur. Eu l-am vazut, mi-a placut. El m-a cautat decat dupa 3 luni. Am discutat ca doi amici. Am iesit si am baut o cafea. Dupa ce am iesit in oras i-am spus ca simt ca s-a intamplat ceva intre noi si i-am spus ca daca e intr-o relatie nu ma intereseaza. NU sunt genul de om care sa strice relatia cuiva. El mi-a spus ca a avut o relatie, dar este pe final si mi-a mai zis ca indiferent daca mai iese cu mine la cafea el va pune punct relatiei", a declarat Oana.

print
Stagiu militar obligatoriu din nou. Vestea proasta care ii afecteaza pe toti tinerii din Romania. Cand ar putea intra in vigoare
Stagiu militar obligatoriu din nou. Vestea proasta care ii afecteaza pe toti tinerii din Romania. Cand ar putea intra in vigoare
X