Biz

Oana Roman a recunoscut: casnicia ei cu Marius nu e roz! "I-am spus ca, daca ne despartim, eu nu o sa mai fiu niciodata cu altcineva"

STIRILE
WOW
Publicat Vineri, 19 Februarie 2016 00:47

Oana Roman a recunoscut. Casnicia ei cu Marius nu este roz, si ei au probleme, ca orice cuplu. Dar asta nu inseamna ca au de gand sa se desparta."Viata noastra nu a fost roz. Nu am avut timp sa mergem in vacante, am tot avut probleme. Am avut si obstacole, dar am trecut de ele. Eu sunt foarte iute la nervi, el este foarte calm. Eu fac scandal, el ma ignora, tace, ma lasa sa vorbesc. Si asta ma enerveaza si mai tare, sa vorbesc singura. Ma gandesc ca ar trebui sa iasa mai des cu baietii, ca poate se simte lipsit de libertate. Are niste responsabilitati in familie, nu vrea sa iasa. Sunt convinsa ca ar vrea sa iasa mai des. Eu am multe probleme, nu imi sta gandul la distractie.

Ma enerveaza cand nu vorbeste, cand ma lasa pe mine sa vorbesc. Nu comunica, e mai introvertit. Mai sunt si zile. Cateodata el vine si ma impaca, altadata ma duc eu.

Au fost momente tensionate intre noi. I-am spus ca daca ne despartim, eu nu o sa mai fiu cu altcineva! Mi-a ajuns! L-am luat din iubire si nu mai vreau sa mai fiu cu nimeni altcineva. Daca raman cu el, bine, daca nu, s-a inchis capitolul asta.

Nu mi-a reprosat niciodata ca aduc mai multi bani in casa. Nu s-a pus problema de asta niciodata, sunt o familie", a spus Oana Roman la WOwbiz.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X