Vedete

Oana Roman a recunoscut: casnicia ei cu Marius nu e roz! "I-am spus ca, daca ne despartim, eu nu o sa mai fiu niciodata cu altcineva"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Oana Roman a recunoscut: casnicia ei cu Marius nu e roz! "I-am spus ca, daca ne despartim, eu nu o sa mai fiu niciodata cu altcineva"
Oana Roman a recunoscut. Casnicia ei cu Marius nu este roz, si ei au probleme, ca orice cuplu. Dar asta nu inseamna ca au de gand sa se desparta."Viata noastra nu a fost roz. Nu am avut timp sa mergem in vacante, am tot avut probleme. Am avut si obstacole, dar am trecut de ele. Eu sunt foarte iute la nervi, el este foarte calm. Eu fac scandal, el ma ignora, tace, ma lasa sa vorbesc. Si asta ma enerveaza si mai tare, sa vorbesc singura. Ma gandesc ca ar trebui sa iasa mai des cu baietii, ca poate se simte lipsit de libertate. Are niste responsabilitati in familie, nu vrea sa iasa. Sunt convinsa ca ar vrea sa iasa mai des. Eu am multe probleme, nu imi sta gandul la distractie.Ma enerveaza cand nu vorbeste, cand ma lasa pe mine sa vorbesc. Nu comunica, e mai introvertit. Mai sunt si zile. Cateodata el vine si ma impaca, altadata ma duc eu.

Au fost momente tensionate intre noi. I-am spus ca daca ne despartim, eu nu o sa mai fiu cu altcineva! Mi-a ajuns! L-am luat din iubire si nu mai vreau sa mai fiu cu nimeni altcineva. Daca raman cu el, bine, daca nu, s-a inchis capitolul asta.

Nu mi-a reprosat niciodata ca aduc mai multi bani in casa. Nu s-a pus problema de asta niciodata, sunt o familie", a spus Oana Roman la WOwbiz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune