Biz

Oana Roman spune tot adevarul! Casnicia ei nu este perfecta: "Omul asta e un erou, altul in locul lui ar fi plecat deja" - Marius sta cu ea din interes? Uite de la ce se cearta cei doi

Oana Roman si sotul ei, Marius, si-au sarbatorit in weekend fetita, care a implinit doi ani. O echipa de la WOWbiz s-a fost dis de dimineata la ei si i-au urmarit pe cei doi. Apoi, luni seara cei doi au venit in studioul WOWbiz si au vorbit despre problemele lor.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 feb 2016

Oana Roman si Marius nu erau in cele mai bune relatii. Reporterii si-au dat seama ca la petrecerea fiicei lor erau putin certati.

"Am iesit in oras si m-am intors la 10 dimineata", le-a spus Marius reporterilor la petrecere.

Aflata in platoul emisiunii WOWbiz, Oana a lamurit subiectul. "Nu a fost nicio cearta. El a venit la 10 dimineata acasa, nu am avut timp. Am fost impreuna la o petrecere la Pitesti. Eu am vrut sa plec la ora 4 fiindca stiam ca e ziua Izabelei. El a ramas si a venit cu un prieten. Nu a fost nicio discutie", a spus Oana Roman.

Vedeta a vorbit si despre cat de greu i-a fost dupa ce a nascut. "Am iesit pe 12 mai din spital, iar in iunie aveam nunta. Nu facusem nimic, nu organizasem nimic. Am vrut sa aman. Doctorul mi-a spus ca sub nicio forma, ca daca ascult de el o sa ma joace la nunta. Aveam tuburi in mine. Asa am organizat nunta, amandoi, doar noi doi. Mi-a fost mai greu. Nu am vrut sa fac tratament, credeam ca copilul o sa imi dea putere. Vreau sa spun ceva. Omul asta, Marius, este un eroi. Alti barbati ar fi plecat demult. A venit mereu cu mine sa imi schimb pansamentele. A avut momente cand nu mai poate. Il inteleg perfect. Are momente cand vrea sa mearga la o petrecere si sa stea pana la 7 dimineata, e dreptul lui sa faca asta", a spus Oana Roman.

"Multe fete imi scriu ca sa il las pe Marius ca sta cu mine pentru bani. Daca ar stii ele ca uneori nu am avut nici bani de paine", a spus Oana.

"Oana mi-a spus ca daca cumva nu va mai merge cu mine, ea nu va mai fi cu altcineva. Eu i-am spus merg cu ea pana in panzele albe. Nu sunt stresat in aceasta casnicie. In fiecare cuplu exista discutii. Nu imi place sa ma cert. Ea e Berbec, se cearta, e incapatanata. Daca as fi si eu la fel, ar iesi scantei. Eu stau in apararea mea. Ea stie ca a gresit", a spus Marius.

Sotul Oanei Roman a ajuns sa aiba si el probleme de sanatate din cauza stresului. A inceput sa ii cada parul din cap si are portiuni goale.

Oana Roman a mai dezvaluit ca Marius nu recunoaste niciodata ca greseste.

Marius a recunoscut ca problemele lor apar din cauza petrecerilor. Lui i-ar placea sa se distreze mai mult, dar Oana "are prostul obicei" sa plece exact atunci cand e mai frumoasa.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X