Vedete

Oana Sarbu, accident de masina! Cel mai greu moment din viata ei: "A fost foarte urat. M-am rasturnat cu masina"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana Sarbu, accident de masina! Cel mai greu moment din viata ei: "A fost foarte urat. M-am rasturnat cu masina"

 

In urma cu 18 ani, Oana Sarbu a suferit un grav accident de circulatie. Vedeta s-a rasturnat cu masina si a suportat cinci operatii.
 
“La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător.
 
 
În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina.
 
Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a spus artista pentru Formula AS.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune