Biz

Oana Sarbu se lupta sa-si revina dupa accidentul care a fost la un pas sa ii puna in pericol viata: "Accidentul acela nu a fost intamplator"

TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Oana Sarbu este una din actritele indragite ale Romaniei si, in ciuda faptului ca zambetul nu i-a lipsit niciodata de pe chip, artista a avut parte de cativa ani extrem de dificili.


Viata ei a capatat un cu totul alt sens dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier, care ar fi putut sa ii puna viata in pericol. Totul s-a intamplat pe cand artista avea 30 de ani, iar in anii de recuperare ce au urmat, Oana Sarbu a fost supusa la numeroase interventii chirurgicale.
La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă.  (…) Accidentul acela nu a fost întâmplător. În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. (…)  Dacă aş mai fi rămas o zi şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a povestit Oana Sarbu pentru Revista Formula AS.

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X