Vedete

Oana Zavoranu a ajuns de urgenta la spital! VEZI ce a patit bruneta si ce a determinat-o sa cheme o ambulanta - Marioara: "E groaznic pentru mine sa stiu ca nu ii e bine"

Oana Zavoranu a avut o zi de cosmar astazi. Ea a ajuns de urgenta la spital, insotita de iubitul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Gabriela Grigoriev


Desi initial credea ca se simte in regula si a crezut ca poate sta linistita acasa, fosta sotie a lui Pepe s-a inselat. In jurul orei 21:00 bruneta a fost luata din nou de SMURD de la casa ei din Andrei Muresanu si dusa la spitalul Elias din Capitala pentru mai multe investigatii. Nu se stie momentan daca Oana va innopta pe un pat de spital sau daca i se va da drumul acasa. Ce se stie insa din spusele mamei sale, Zavo ar avea sinuzita cu sindrom de meningita.


"Stau langa Oana, ii este foarte rau, am ajuns la spital si acum am chemat din nou ambulanta"
a declarat iubitul Oanei pentru WOWbiz.ro.


Oanei i s-a facut rau si a chemat SMURD-ul pentru a o duce la spital

"Oanei i s-a facut rau din cauza sinuzitei. Are stari de voma, are o raceala puternica si pur si simplu i s-a facut rau. A chemat ambulanta pentru ca nu a mai suportat durerea. Ea are oroare de spitale asa ca asteptam sa vedem care este diagnosticul medicului. E groaznic pentru mine sa stiu ca fiica mea nu este bine" ne-a declarat Marioara Zavoranu.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune