Vedete

Oana Zavoranu: "Eu nu am primit doar cateva palme de la Pepe, ci si pumni in ficat"

novalue

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Oana Zavoranu: "Eu nu am primit doar cateva palme de la Pepe, ci si pumni in ficat"icon photo
Oana Zavoranu: "Eu nu am primit doar cateva palme de la Pepe, ci si pumni in ficat"
Oana Zavoranu s-a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre relatia cu nabadai pe care a avut-o cu Pepe. Desi pana acum nu a vrut sa faca marturisiri despre firea violenta a fostului ei sot, bruneta s-a razgandit si promite razboi.


"Eu nu am vrut sa vorbesc despre asta. Spuneam mereu ca femeile nu trebuie sa accepte sa stea cu barbatii care lovesc, dar eu nu luam doar cateva palme, ci si pumni in ficat"
, a declarat Oana Zavoranu la Antena 1.

Zavo a povestit o criza de gelozie facuta de Pepe. "Mi-a bagat mana in gat. Mi-a dat doua palme de mi-a sucit gatul. Apoi, ca sa nu dea in mine iar, a dat doi pumni in usa de la sifonier", a mai spus ea. Asta dupa ce vazuse o scena de dragoste dintre ea si Alex Papadopol in telenovela "Numai iubirea".

"Au fost cinci-sase episoade de-astea. Sa nu credeti ca relatia noastra a fost numai asa...", a explicat Oana Zavoranu.

"Am dat si eu de cateva ori! Se ferea sa dea la fata, batea ca la Securitate. Mi-a dat bam! bam! si m-a lasat lata! O data m-a batut pentru ca i s-a parut lui ca ma uitam la un cetatean. Eu nici nu il stiam pe ala", a mai povestit Oana Zavoranu. "Am cazut pe canapea dupa ce mi-a dat doi pumni. Nici nu puteam sa vorbesc. E ca un lesin", a completat ea.

"Il injuram, ii ziceam ca e un taran. Apoi, aducea flori, imi mai dadea cate un ghiont, imi zicea: 'Roaga-ma sa te iert'. Eu il iubeam si il iertam", a mai spus bruneta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune