Vedete

Octavian Bellu si Mariana Bitang invata sa se relaxeze in lipsa gimnasticii! Uite-i pe cei doi mari antrenori in timpul unei sesiuni lejere de shopping!

Octavian Bellu si Mariana Bitang isi fac din vreme cumparaturile de Sarbatori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Octavian Bellu si Mariana Bitang invata sa se relaxeze in lipsa gimnasticii! Uite-i pe cei doi mari antrenori in timpul unei sesiuni lejere de shopping! icon photo

Octavian Bellu si Mariana Bitang sunt cei doi antrenori care au facut istorie la carma lotului national olimpic de gimnastica feminina, impreuna cu care au castigat, de-a lungul unei cariere prodigioase, zeci de medalii la intreceri olimpice, mondiale si europene.

Ramasi fara comanda lotului de la Deva, Bellu si Bitang - care alcatuiesc de ani buni un cuplu si in viata privata - invata sa se relaxeze, dovada fiind si imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz, care i-au surprins recent pe cei doi in timpul unei sesiuni prelungite de shopping. Incarcati cu sacose si pastrand un tonus ridicat, Bellu si Bitang au dat o raita printr-un mall bucurestean, dupa care s-au retras la bordul masinii la vila familiei, aflata pe o straduta linistita din cartierul Tei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune