Vedete

Oltin a a votat-o de acasa pe Diana Belbita! Cu o luna inainte, „printesa” cerea plecarea actorului de la Exatlon

Oltin Hurezeanu a incercat s-o salveze pe Diana Belbita de la eliminare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Oltin a a votat-o de acasa pe Diana Belbita! Cu o luna inainte, „printesa” cerea plecarea actorului de la Exatlonicon photo


Oltin Hurezeanu a incercat s-o salveze pe Diana Belbita de la eliminare, cu toate ca „printesa razboinica” a fost una dintre principalele voci care au cerut plecarea actorului de la Exatlon. Oltin a scris pe pagina lui de socializare ca a trimis SMS-uri la 1456 cu numerele 12 si 13, saptamana trecuta,a tunci cand nominalizarile s-au facut din randul Faimosilor. Aceste numere corespundeau cu salvarea Larisei, respectiv a Dianei Belbita. Automat, Geanina ar fi fost cea care ar fi trebuit sa plece acasa, in viziunea lui Oltin Hurezeanu.


„Am votat 12 si 13! Go Princess! Go Lari!", a scris Oltin pe Facebook. Alegerea lui Oltin vine in contextul in care Diana Belbita s-a manifestat extrem de vocal impotriva lui Oltin, imediat dupa eliminarea Dianei Bulimar. Ce-i drept, la acea vreme „taberele” erau impartite altfel in echipa Faimosilor, iar Belbita facea parte din cercul „apropiatilor” lui Giani Kirita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune