Vedete

Operatia secreta a Ilenei Ciuculete! Cantareata si-a facut o interventie estetica in strainatate la nivelul fetei

Ileana Ciuculete a murit la 65 de ani, insa pana saptamana trecuta, nimeni nu a stiut varsta din buletin a regretatei cantarete! Vedeta muzicii populare era foarte frumoasa, cu un ten impecabil si un zambet de milioane care atragea admiratorii ca un magnet.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Operatia secreta a Ilenei Ciuculete! Cantareata si-a facut o interventie estetica in strainatate la nivelul feteiicon photo
Totusi, exista un secret pe care solista l-a ascuns multa vreme in privinta aspectului sau fizic. Astfel, surse din preajma lui Ciuculete sustin ca ea ar fi recurs, in urma cu cativa ani, la bisturiu la o clinica din strainatate.

Operatia secreta a Ilenei Ciuculete! Cantareata si-a facut o interventie estetica in strainatate la nivelul fetei
“Ilenei ii placea sa arate bine! Considera ca pentru o artista era primordial sa fie mereu in forma si sa fie ingrijita. Insa, trecerea anilor nu a iertat-o nici pe ea. De aceea, acum ceva vreme, Ciuculete a fost in Germania, pentru a-si face o mica interventie estetica. Din cate am aflat si-a intins un pic fata, incat sa nu i se observe deloc ridurile si sa fie impecabila atat pe scena, cat si in viata de zi cu zi”, au dezvaluit persoane din lumea artistica.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune