Stiri

"Palatul" lui Stolojan din Olimp, invadat de turisti cu umbrelute, tomberoane cu gunoi si vanzatori de porumb fiert! Pe vremuri, aici era o plaja "virgina"!

In 2005, achizitiona un teren pe malul marii, in statiunea Olimp, iar 5 ani mai tarziu, aici urma sa apara una dintre cele mai spectaculoase vile de pe litoralul romanesc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Theodor Stolojan a facut vila pe persoana juridicaicon photo
Theodor Stolojan a facut vila pe persoana juridica
Casa familiei Stolojan de la margine statiunii Olimp arata acum precum un mamut in mijlocul unei gramezi de umbrelute si sezlonguri. La vremea la care Stolojan a cumparat terenul, aici era o plaja virgina, strabatuta doar de cei care doreau sa-si petreaca seara la una dintre celebrele cherhanale de la marginea Olimpului.
Casa lui Stolojan abia se mai vede de umbrelute
Casa lui Stolojan abia se mai vede de umbrelute


Intre timp, Stolo a avut marele nenoroc de a se trezi vecin cu unun dintre marii investitori de pe litoralul romanesc. La nici 300 metri de casa lui, s-a construit unul dintre cele mai mari resorturi de pe tarmul romanesc al Marii Negre, iar proprietarul a concesionat 10.000 mp de plaja, chiar in dreptul casei fostului premier. 

Langa casa lui Stolo a aparut o pubela de gunoi
Langa casa lui Stolo a aparut o pubela de gunoi

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune