Vedete

Pana si o simpla distractie cu apa se transforma in scandal! Irina o acuza pe Denisa ca a lovit-o! Azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, provocarea lansata de prezentatoarea emisiunii a iscat o bataie cu apa in toata regula intre concurente.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Pana si o simpla distractie cu apa se transforma in scandal! Irina o acuza pe Denisa ca a lovit-o! Azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal Dicon photo
In timp ce se afla la soare, pe un scaun, prinzand tot bronzul, Silvia, castigatoarea primului sezon al emisiunii a fost “atacata” cu pistoale cu apa de catre candidatele acestui sezon la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. 

Arsenalul cu litri de apa a domolit caldura de iunie, insa nu si “rautatile” dintre unele fete. In urma acestei “actiuni”, Irina o acuza pe Denisa ca s-a folosit de aceasta rafuiala cu apa pentru a-si regla conturile cu aceasta.

Pana si o simpla distractie cu apa se transforma in scandal! Irina o acuza pe Denisa ca a lovit-o! Azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

“Denisa m-a tintit, a venit dupa mine cu cel mai mare pistol cu apa si mi-a dat cu apa in ureche”, acuza Irina.

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune