Vedete

Pana si o simpla distractie cu apa se transforma in scandal! Irina o acuza pe Denisa ca a lovit-o! Azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, provocarea lansata de prezentatoarea emisiunii a iscat o bataie cu apa in toata regula intre concurente.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Pana si o simpla distractie cu apa se transforma in scandal! Irina o acuza pe Denisa ca a lovit-o! Azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal Dicon photo
In timp ce se afla la soare, pe un scaun, prinzand tot bronzul, Silvia, castigatoarea primului sezon al emisiunii a fost “atacata” cu pistoale cu apa de catre candidatele acestui sezon la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. 

Arsenalul cu litri de apa a domolit caldura de iunie, insa nu si “rautatile” dintre unele fete. In urma acestei “actiuni”, Irina o acuza pe Denisa ca s-a folosit de aceasta rafuiala cu apa pentru a-si regla conturile cu aceasta.

Pana si o simpla distractie cu apa se transforma in scandal! Irina o acuza pe Denisa ca a lovit-o! Azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

“Denisa m-a tintit, a venit dupa mine cu cel mai mare pistol cu apa si mi-a dat cu apa in ureche”, acuza Irina.

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune