Vedete

Panica la mormantul Ilenei Ciuculete! Invazie de capuse in cimitirul in care regretata cantareata a fost ingropata!

La doua luni de la inmormantarea Ilenei Ciuculete, familia ei ar trebui sa isi faca probleme! Cimitirul in care este ingropata regretata artista este invadat de capuse si persoanele care vin sa aprinda o lumanare la locul de veci al femeii se pot alege cu ceva muscaturi serioase de la parazitii din vegetatie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu, Alina Mihai


Panica la mormantul Ilenei Ciuculete! Invazie de capuse in cimitirul in care regretata cantareata a fost ingropata!icon photo
In zona in care Ileana Ciuculete isi doarme somnul de veci este o nebunie totala. Persoane din cimitir sustin ca daca nu se iau solutii urgente, capusele nu vor mai putea fi starpite.(intra sa vezi care a fost ultima dorinta a Ilenei Ciuculete)

 

Panica la mormantul Ilenei Ciuculete! Invazie de capuse in cimitirul in care regretata cantareata a fost ingropata!
“Oamenii care vin la cimitir nu se gandesc cat de periculoase pot fi capusele si nu platesc ca ele sa fie eliminate. Noi ne-am apucat totusi sa taiem iarba si sa dam cu solutii speciale, pentru ca nu se mai poate. E o adevarata invazie si, in curand, nu o sa mai poata intra nimeni in locul in care sunt ingropati mortii”, au spus muncitorii din preajma.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune