Vedete

Panica maxima in platou la Teo Show! A cazut in direct si a inceput sa planga

A fost panica mare in platoul emisiunii Teo Show! A cazut de pe o treapta si a inceput sa planga! Totul s-a intamplat in direct

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Panica maxima in platou la Teo Show! A cazut in direct si a inceput sa plangaicon photo
Adina Postelnicu a venit astazi in emisiune cu nepotelul ei in varsta de un an si noua luni. Adina de la Heaven a avut de furca din cauza pustiului "atomic" care pur si simplu nu avea stare. Bursucu a incercat sa se tina dupa el, dar misiunea a fost aproape imposibila!

 

La un moment dat, in timp ce se tot plimba de colo-colo prin platou, Maxi, nepotelul Adinei de la Heaven a cazut. A inceput imediat sa planga si nici macar matusa nu a reusit sa il linisteasca!

 

 

"A inceput sa vorbeasca, zice cateva cuvinte. Repeta ce aude mai des. Deocamdata spune tuturor mama. Cand ramane cu mine acasa, devasteaza toata casa! Pe mine cred ca ma iubeste mai mult. Sora-mea ma cearta mereu, ea incearca sa il educe, cu mine devasteaza tot", a spus Adina Postelnicu la Teo Show. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune