Biz

Parastasul lui Aurelian Preda, transformat intr-o afacere! Cat costa sa ajungi la mormant, la un an de la moartea artistului | EXCLUSIV

Pe 27 septembrie se implineste un an de la moartea lui Aurelian Preda, iar familia, prietenii si fanii se pregatesc de parastas.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 sep 2017

Aurelian Preda, alaturi de calugarul Efrem, care dupa moartea artistului, are grija de mormantul sauParastasul de 1 an de la moartea lui Aurelian Preda va avea loc saptamana viitoare, pe 23 septembrie, la Manastirea Dervent, acolo unde artistul este inmormantat. Fanii cantaretului se organizeaza deja pe grupuri prin intermediul retelelor de socializare, pentru a putea ajunge la eveniment, mai ales ca locatia este una destul de greu accesibila, venind dinspre Bucuresti. In acelasi timp, parastasul lui Aurelian Preda s-a transformat si intr-o mica afacere pentru unii. (Citeste si: Mormantul lui Aurelian Preda, loc de pelerinaj pentru bolnavi)
Asa arata mormantul lui Aurelian PredaAstfel, cei care nu au masina personala, pot lua un autocar inchiriat de fan-clubul lui Preda, excursie pentru care vor trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 130 lei. Plecarea se face incepand cu ora 4 dimineata din Pitesti si 5 din Bucuresti iar intoarcerea se face in aceeasi zi. Distanta dintre Bucuresti si Dervent este de 142 km, insa pentru a ajunge la destinatie trebuie traveresata Dunarea in apropiere de Silistra. Traversarea Dunarii se face cu un bac, dureaza 20 minute si costa in jur de 20 de lei de masina.


Organizatorii excursiei la Dervent solicita un avans de 50 lei, restul urmand sa fie platit la urcarea in autocar. Pana acum, doar 12 persoane au confirmat prin intermediul aplicatiei Facebook prezenta la evenimentul creat de fan-clubul Aurelian Preda.Manastirea Dervent

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X