Vedete

Parastasul lui Aurelian Preda, transformat intr-o afacere! Cat costa sa ajungi la mormant, la un an de la moartea artistului | EXCLUSIV

Pe 27 septembrie se implineste un an de la moartea lui Aurelian Preda, iar familia, prietenii si fanii se pregatesc de parastas.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Aurelian Preda, alaturi de calugarul Efrem, care dupa moartea artistului, are grija de mormantul sauicon photo
Aurelian Preda, alaturi de calugarul Efrem, care dupa moartea artistului, are grija de mormantul sau
Parastasul de 1 an de la moartea lui Aurelian Preda va avea loc saptamana viitoare, pe 23 septembrie, la Manastirea Dervent, acolo unde artistul este inmormantat. Fanii cantaretului se organizeaza deja pe grupuri prin intermediul retelelor de socializare, pentru a putea ajunge la eveniment, mai ales ca locatia este una destul de greu accesibila, venind dinspre Bucuresti. In acelasi timp, parastasul lui Aurelian Preda s-a transformat si intr-o mica afacere pentru unii. (Citeste si: Mormantul lui Aurelian Preda, loc de pelerinaj pentru bolnavi)

Asa arata mormantul lui Aurelian Preda
Asa arata mormantul lui Aurelian Preda
Astfel, cei care nu au masina personala, pot lua un autocar inchiriat de fan-clubul lui Preda, excursie pentru care vor trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 130 lei. Plecarea se face incepand cu ora 4 dimineata din Pitesti si 5 din Bucuresti iar intoarcerea se face in aceeasi zi. Distanta dintre Bucuresti si Dervent este de 142 km, insa pentru a ajunge la destinatie trebuie traveresata Dunarea in apropiere de Silistra. Traversarea Dunarii se face cu un bac, dureaza 20 minute si costa in jur de 20 de lei de masina.


Parastasul lui Aurelian Preda, transformat intr-o afacere! Cat costa sa ajungi la mormant, la un an de la moartea artistului | EXCLUSIV
Organizatorii excursiei la Dervent solicita un avans de 50 lei, restul urmand sa fie platit la urcarea in autocar. Pana acum, doar 12 persoane au confirmat prin intermediul aplicatiei Facebook prezenta la evenimentul creat de fan-clubul Aurelian Preda.
Manastirea Dervent
Manastirea Dervent

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune