Stiri

Parlamentul European elimina ora de vara. Cum ne va afecta acest lucru

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Parlamentul European elimina ora de vara. Cum ne va afecta acest lucru
Uniunea Europeana a decis, prin majoritatea voturilor deputailor, eliminarea orei de iarna si orei de vara.

Potrivit adevarul.ro, disconfortul fizic creat de aceste schimbari i-au facut pe deputatii europeni sa ajunga la aceasta decizie.


384 de deputati ai Parlamentului European, dintre cei 549 prezenti, au votat joi „pentru” renuntarea la schimbarea orei de doua ori pe an, astfel incat ora de iarna va fi valabila pentru tot cursul anului.


Parlamentul European (PE) a cerut Comisiei Europene (CE) o evaluare „in profunzime” a avantajelor, dar si a dezavantajelor schimbarii orei in mod semestrial si sa se prezinte „dacă este necesară” o revizuire a directivei care o organizează in cadrul Uniunii Europene (UE), relatează Reuters.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune