Stiri

Pasagerii din metroul care a lovit-o pe Alina Ciucu, detalii terifiante din momentul impactului: "S-a simtit ca si cand ..."

Fiul unui jurnalist roman, aflat in primul vagon al trenul care a ucis-o pe Alina Ciucu, a povestit cumplitul moment.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Pasagerii din metroul care a lovit-o pe Alina Ciucu, detalii terifiante din momentul impactului: "S-a simtit ca si cand ..."icon photo
 
Adi Munteanu a reprodus pe pagina sa de Facebook confesiunea facuta de fiul sau, vizibil tulburat de scena la care a fost martor fara sa-si doreasca.
 
"Aseara, la metrou, o alta individa cu probleme psihice a impins o femeie sub rotile metroului. Intamplator, fiu-miu era chiar in primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea si mi-a zis ”Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost infiorator!
 
 
Deci revin. Avem un sistem medical jalnic si lasam pe strazi multi oameni care ar trebui institutionalizati. Tipa asta din interviu pare haioasa la prima vedere, dar nu este de ras. Este periculoasa si ca ea sunt multi care circula pe strazi.
 
Dementa de aseara merita sa circule libera pe strazi?" a scris Adi Munteanu pe pagina sa de facebook, potrivit stirilekanald.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune