Actual

Pastura are beneficii WOW pentru sanatate si frumusete

Ai auzit, probabil, de polenul produs de albine si de beneficiile pe care acesta le poate aduce sanatatii tale, dar ai auzit de „pastura“? Acesta este un termen pentru polenul fermentat creat in stup pentru consumul propriu al albinelor.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 30 oct 2013

Marele Hipocrate, intitulat „parintele medicinei moderne“, recomanda consumul de pastura in urma cu multe secole, datorita nenumaratelor sale beneficii pentru sanatate. De fapt, acesta este cel mai vechi supliment alimentar cunoscut oamenilor! Pastura este folosita acum de majoritatea atletilor din lume, gratie calitatilor sale de crestere a energiei. Vechii chinezi si egipteni spuneau despre pastura ca intinereste organismul si o denumeau „fantana tineretii“.

Ce este pastura?

Pastura este sursa de nutritie principala a albinelor si a larvelor acestora. Ea este, de fapt, un ameste de saliva, nectar si polen colectat de albinele lucratoare. Compozitia chimica exacta a pasturii depinde de plantele de pe care albinele au colectat polenul; astfel, nu exista doua bucati de pastura care sa fie identice.
Totusi, pastura isi pastreaza de obicei proprietatile benefice pentru sanatatea umana, indiferent de diferentele din compozitie.

Citeste mai mult AICI

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X