Stiri

Patriciu, la un pas sa piarda palatul de 2.000.000 de euro de la Snagov? Vezi ce probleme noi are omul de afaceri! Pana si fiul vitreg l-a dat in judecata!

Se strange latul in jurul lui Dinu Patriciu? Omul de afaceri care in ultimii ani a fost in top 3 al celor mai bogati romani a ajuns, in aceasta perioada, sa aiba mai multe procese in care i se cer bani, decat probabil numarul conturilor din banci. Foarte curand ar putea ca pe lista bunurilor afaceristului scoase la licitatie sa fie chiar renumitul domeniu de la Snagov.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Dinu Patriciu in perioada in care fuma trabuc, lipsit de grijiO simpla cautare pe site-ul Judecatoriei sectorului  1 iti arata o lista intreaga de procese prin care se cere executarea silita a omului de afaceri. Persoane fizice, angajati, dar si banci sustin ca au de luat bani de la Patriciu.

Asa arata fotografiat de sus domeniul de la SnagovAstfel, Raiffeisen Bank urmeaza sa-l execute silit pe omul de afaceri pentru recuperarea banilor pe care ii datoreaza bancii. Instanta a admis in aceasta luna doua cereri  depuse de reprezentantii bancii privind incuviintarea de executare silita a lui Dinu Patriciu, ambele decizii fiind irevocabile. Azi, la judecatoria Buftea, banca, prin executori judecatoresti, cere incuviintarea executarii silite a unor bunuri apartinand lui Dinu Patriciu. Ramane de vazut despre ce bunuri este vorba. Avand in vedere ca cererea e facuta la judecatoria din Buftea, e sigur ca bunurile sunt din Ilfov. Se stie ca in judetul Ilfov, Dinu Patriciu are, la Snagov, un domeniu spectaculos, cu o vila proiectata de el, cu o piscina imensa, mai multe gradini, un teren de baschet, unul de tenis. Asa ca, acest domeniu care seamana cu un palat ar putea sa fie unul din bunurile vizate de executori. Expertii imobiliari au evaluat proprietatea si terenul de la Snagov la circa doua milioane de euro. In decembrie anul trecut, WOWbiz.ro a scris ca omul de afaceri are o datorie de 10 milioane de euro din doua credite de 8 milioane si respectiv 2 milioane de euro pe care le-a luat una din firmele lui. Patriciu a garantat cele doua credite ale caror scadente au fost in vara anului trecut, asa ca nefiind platite, banca a trecut la exacutarea garantului. Cum suma este foarte mare, pentru a fi sigura ca-si recupereaza banii, banca a depus la judecatorie si doua somatii europene de plata, care ar permite identificarea conturilor pe care Patriciu le-ar avea la banci din strainatateAceasta este lista proceselor de la Judecatoria sectorului 1 in care i se cer bani lui Patriciu

La Judecatoria sectorului 1, nu doar Raiffeisen Bank l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu, ci si fostii membri ai Consiliului de Administratie al "Adevarul Holding" - fiul vitreg al omului de afaceri, Andrei Alexandru Stefan, Adrian George Vasile si Peter Imre, directorul general al "Adevarul Holding".

 

Dinu Patriciu isi vinde toate avioanele. Vezi cat cere pe ele

Dana Patriciu a trimis cererea de partajare a bunurilor prin posta

Cutremurator! Primele imagini cu milionarul dupa operatia de transplant

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune