Biz

Paula Chirila a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei: "S-a prapadit din cauza bauturii. L-au găsit intr-un sant"

Paula Chirila a facut marturisiri cutremuratoare in cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a trecut prin clipe extrem de grele.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 15 nov 2017
Paula Chirila a suferit mult atunci cand tatal ei a murit. Vedetei ii este dor de momentele petrecute cu tatal ei, inainte sa cada in patima alcoolului. Mai mult, Paula Chirila a marturisit ca nici relatia ei nu merge bine.

 

"Mă gândesc că sunt nişte lucruri pe care trebuie să le fac. Am avut şi probleme în relaţia mea. În momentul acela, le depăşisesm, lucrurile erau ok cât de cât. Nu pot să spun că momentan ne-am regăsit echilibrul. Mi-e bine acum cum sunt, mă concentrez pe muncă foarte mult. În viaţă nu rămâi aşa cum erai acum 20 de ani. Atunci voiai alte lucruri, erai altcineva. Mâine eşti altcineva. Vedem lucrurile altfel. Când o să fie momentul să vorbesc, o să vorbesc. Eu cred că e spre limpezire (n.r. relaţia). Nu m-a înşelat. Discutăm ca lucrurile să devină mai bune.
Tata s-a prăpădit de la băutură. L-au găsit într-un şanţ. Ai mei erau despărţiţi, tata n-a putut să treacă peste chestia asta, n-a fost nimeni să-l ajute şi multă vreme nu mi-am iertat chestia asta. Încă nu cred că am trecut definitiv peste chestia asta. Cu două luni înainte de a muri, l-am găsit căzut şi mi-a cerut bani. I-am zis că nu-i dau bani că o să-i bea. Ani de zile n-am putut să trec peste chestia asta. După aceea, când l-au găsit, eram la Iaşi şi m-au sunat şi m-am dus să-l caut. Ţin minte că îmi venea să-i omor pe toţi. Nu mă aşteptam, a fost un şoc moartea tatălui. Mă gândesc că dacă stăteam eu mai mult cu el, aş fi avut mai mare grijă de el. A fost un cumul tot. M-au făcut să duc o povară foarte mulţi ani. Mi-e foarte dor de el. Îmi amintesc de el cum era înainte de a cădea în patima asta. Îmi amintesc că el nu m-a bătut niciodată. Îmi ţinea morală câte două ore", a spus Paula Chirila în emisiune. 
print
Stiripesurse.ro
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
X