Vedete

Pepe a facut anuntul despre al treilea copil: "Dumnezeu... "

Pepe si Raluca Pascu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artistul a fost intrebat despre al treilea copil si a dat un raspuns amuzant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Pepe a facut anuntul despre al treilea copil: "Dumnezeu... "icon photo
Pepe si Raluca au doua fetite frumoase si si-ar dori sa devina din nou parinti.
„Moş Nicolae vine la copiii cuminţi. Apoi vine Moş Crăciun, trebui să-i facem scrisorică. Nu i-am scris lui Moşu' pentru un copil, eu vorbesc cu băbuţa, cu puştoaica aia a mea de acasă. Am deja fetiţele mele, sunt fericit cu ele, dar dacă îmi mai dă Dumnezeu un băiat sau o fetiţă să fie sănătos. Lucrăm la acest copil o zi da, una nu. Şi mai vreau un copil dacă mi-l aduce Moşul în sac”, a declarat Pepe, la TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune