Vedete

Pepe si Raluca s-au indragostit la fel ca-n povesti: "M-am uitat in ochii ei in timp ce cantam, iar ea s-a ridicat si a plecat. Exact ca Cenusareasa"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Pepe si Raluca s-au indragostit la fel ca-n povesti: "M-am uitat in ochii ei in timp ce cantam, iar ea s-a ridicat si a plecat. Exact ca Cenusareasa"icon photo

Pepe si Raluca Pastrama au o casnicie de 7 ani si o familie frumoasa, alaturi de cele doua fetite.
Artistul a reusit sa isi gaseasca linistea sufleteasca alaturi de Raluca Pastrama. Invitat la WOWBiz, el a povestit cum s-a indragostit de Raluca si ziua in care a intalnit-o prima oara.

"Eram la un concert intr-un retaurant pe care il avea tatal meu. Inainte sa intru pe scena am vazut-o. Era imbracata in rosu. Am trecut-o in telefon "Raluca Scufita Rosie" si mult timp a ramas asa la mine in telefon. Cred ca si acum o am, nu glumesc, si-a schimbat numarul. Acum e "Sotia". M-am uitat in ochii ei cand cantam, iar ea a plecat exact cand eu cantam. Ca in Cenusareasa. Apoi am incercat sa fac rost de numarul ei de telefon.

 

 


Cand am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era inca cuminte.
Dupa prima intalnire a ramas ca o sa fim prieteni foarte buni, a iesit cu mine cu conditia sa isi plateasca cafeaua. Si i-am zis "Daca tot o platesti pe a ta, plateste-o si pe-a mea, ca sa pot sa platesc eu data viitoare".
Apoi am mers intr-o vacanta, dar ca fratii. Am mers in aceeasi vacanta, dar am dormit ca fratii. Am constatat ca e altceva. I-am jurat ca nu ma ating de ea.


Usor, usor, s-a legat.
Dupa 3 luni cred ca am cerut-o de nevasta. Nu am cerut-o intr-un mod romantic, chiar mi-a reprosat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai intai ne-am mutat impreuna, apoi am hotarat sa facem un copil.
Inelul i l-am pus direct pe mana. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi conteaza."
, a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune