Vedete

Petre Roman, tata la 71 de ani! "O fetita"

Petre Roman si sotia lui, Silvia Chifiriuc, ar vrea sa mai faca un copil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Petre Roman, tata la 71 de ani! "O fetita"icon photo

Fostul premier al Romaniei, acum in varsta de 71 de ani, are un baiat, Petrus, din actuala casnicie, si si-ar dori si o fetita. Silvia Chifiriuc are 46 de ani.


„Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş! Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceză", a declarat sotia lui Petre Roman, Silvia, pentru click.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune