Biz

Detalii nestiute despre viata de familie a "piticului Colorado"! Artistul mort la doar 34 de ani a lasat in urma sase frati, toti de inaltime normala! Dupa disparitia lui Cristi, circul la care a lucrat ani buni a facut un anunt neasteptat! EXCLUSIV

Circul la care a lucrat Cristi Serban, supranumit "Magicul Colorado", ofera locuri de munca.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 11 Ianuarie 2017 00:00

Circul Toredo a capatat o notorietate nedorita dupa moartea subita a piticului Cristi, supranumit „Magicul Colorado”, care a decedat pe 8 noiembrie 2016, la doar 34 de ani, in timpul unui turneu la Cluj, din cauza unor probleme la ficat. Pe langa sotia, Madalina, si fiica sa, „Magicul Colorado” a fost plans si de ceilalti 6 frati ai sai, toti cu inaltime normala, asa cum a relatat presa clujeana (vezi aici cat de mult sufera Madalina). In ciuda decesului piticului, care avea destule numere spectaculoase in program, circul si-a continuat reprezentatiile si are un succes tot mai mare, anuntand chiar un turneu national de anvergura in primavara acestui an. Poate nu intamplator, reprezentantii circului au informat, la inceputul lui 2017, ca isi maresc echipa tehnica. "Circul Toredo face angajări! Angajam muncitori pentru sezonul 2017 cu o meserie la baza (sudor, electrician, șofer ...). Se oferă toate condițiile de cazare, 2 mese pe zi si salariu atractiv! Detalii in privat - 20 de posturi libere. Oferim si cerem seriozitate!”, se arata in anunt. Pana in acest moment, postul ramas vacant dupa disparitia lui Cristi nu a fost scos la concurs de catre sefii circului la care piticul Colorado a lucrat ani buni.

 

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X