Actual

Ploiesti, primul oras din Romania in care se circula gratuit cu autobuzul

BadescuPentru ca Ploiestiul se va transforma intr-un imens santier, o data cu inceperea lucrarilor la schimbarea liniilor de tramvai, transportul cu autobuzele fostului RATP – in prezent Transport Calatori SA Ploiesti, va fi gratuit, pe durata a doi ani. Este decizia luata de primarul Iulian Badescu.
STIRILE
WOW
Publicat Joi, 16 Ianuarie 2014 15:20

“Sper ca astfel ca incurajez ploiestenii sa-si lase masinile acasa, si sa decongestionam traficul, care va fi greu afectat de santierele de modernizare a traseelor de tramvai. Am facut calculele, si va pot spune ca subventia pe care o vom aloca Transport Calatori SA nu va creste, din cauza acestei masuri. Eu sper chiar sa imbunatatesc un pic rezultatele financiare ale acestei companii”, a declarat Badescu pentru www.myploiesti.ro.

 

Ploiestiul ar putea deveni astfel primul oras din Romania in care transportul public este gratuit. Mai multe detalii despre decizia lui Badescu, puteti afla chiar de la el, diseara, pe Prahova TV, in emisiunea lui Marius Visarion de la ora 21.00.

 

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X