Actual

Pomohaci primeste invitatii sa cante peste tot! Sumele pe care le primeste sunt imense: "Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil”.

Primarul unei comune din România nu il consideră pe Cristian Pomohaci un pedofil, ba din contră acesta l-a invitat să sustină un concert.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 24 sep 2017
 
Desi a fost implicat in numeroase scandaluri sexuale, preotul Cristian Pomohaci nu o duce prea rău, ba chiar din contră, acesta se laudă cu ce sume mari invârte.
Primarul Stefan Benonie, edil al comunei Aninoasa, care l-a invitat pe Pomohaci să cânte in cadrul unui eveniment organizat de el, a explicat de ce este atât de important ca preotul să cânte la el in comună.
 
„Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil – eu invit un mare cântăret si un om cu mare suflet. Eu cred ca la tot ce există fiintă pe lumea asta există prezumtia de nevinovătie”, a spus primarul, potrivit stirilekanald.ro.
 
Pomohaci a incasat chiar si 1.000  de euro pentru recital de maximum 30 de minute, asa cum s-a intâmplat la un eveniment organizat la Oradea. Tariful fostului preot a fost aproapiat de cel al unor cântăreti consacrati, precum Dumitru Fărcas sau Nicolae Furdui-Iancu.
print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X