Stiri

Pomohaci primeste invitatii sa cante peste tot! Sumele pe care le primeste sunt imense: "Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil”.

Primarul unei comune din România nu il consideră pe Cristian Pomohaci un pedofil, ba din contră acesta l-a invitat să sustină un concert.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Pomohaci primeste invitatii sa cante peste tot! Sumele pe care le primeste sunt imense: "Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil”.
 
Desi a fost implicat in numeroase scandaluri sexuale, preotul Cristian Pomohaci nu o duce prea rău, ba chiar din contră, acesta se laudă cu ce sume mari invârte.
Primarul Stefan Benonie, edil al comunei Aninoasa, care l-a invitat pe Pomohaci să cânte in cadrul unui eveniment organizat de el, a explicat de ce este atât de important ca preotul să cânte la el in comună.
 
„Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil – eu invit un mare cântăret si un om cu mare suflet. Eu cred ca la tot ce există fiintă pe lumea asta există prezumtia de nevinovătie”, a spus primarul, potrivit stirilekanald.ro.
 
Pomohaci a incasat chiar si 1.000  de euro pentru recital de maximum 30 de minute, asa cum s-a intâmplat la un eveniment organizat la Oradea. Tariful fostului preot a fost aproapiat de cel al unor cântăreti consacrati, precum Dumitru Fărcas sau Nicolae Furdui-Iancu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune