Vedete

Povestea fabuloasa a cantaretei de muzica populara care a murit dupa ce a tusit o luna. Cristina Fulgusin Mateias si-a dat ultima suflare la spital! Fiica ei face declaratii cutremuratoare! Exclusiv!

Cristina Fulgusin Mateias a murit luni noapte, la spital, dupa ce tusit o luna! Cantareata de muzica populara are o poveste fabuloasa! Fiica ei, Nicoleta, ne-a povestit, indurerata, cat s-a rugat de mama ei sa mearga la medic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Povestea fabuloasa a cantaretei de muzica populara care a murit dupa ce a tusit o luna. Cristina Fulgusin Mateias si-a dat ultima suflare la spital! Fiica ei face declaratii cutremuratoare! Exclusiv!

icon photo

Cristina Fulgusin Mateias, cantareata de muzica populara si realizator de emisiuni la Radio Accent, a murit luni, in jurul orei 00.00, la spital. WOWbiz.ro a aflat povestea fabuloasa a artistei, chiar de la fiica ei, Nicoleta, tanara care nu poate sa-si revina din soc.

Cristina Fulgusin Mateias s-a stins din viata la doar 51 de ani, lasand un gol imens si o durere de nedescris in inimile celor din familie, dar si ale colegilor de breasla sau fanilor. Povestea ei e fabuloasa! Regretata artista a fost dusa la spital in ultimul moment, si atunci aproape fara voia ei. Fiica ei, Nicoleta, ne-a marturisit ca si-a implorat mama sa mearga medic pentru ca nu mai scapa de tuse. Femeia nu s-a dus… si a ajuns intr-un moment al bolii in care medicii n-au mai putut sa o salveze, desi si-au dat tot interesul.

“Mama tusea de vreo luna. Ea statea la Tg Carbunesti, de cativa ani, eu stau la Valcea. Acum o saptamana a fost la mine si tusea rau, am rugat-o insistent, am implorat-o sa mearga la medic. Mi-a spus ca se va duce imediat ce ajunge acasa. A amanat, n-a mers. Sambata s-a dus la spital pentru ca ii era rau, medicul i-a facut niste injectii si i-a spus sa ramana internata pentru ca starea ei nu este deloc buna, se deteriorase. N-a vrut. S-a dus la serviciu. Duminica n-a putut sa mearga la serviciu ca i-a fost foarte rau si matusa mea, care locuieste si ea acolo, la Carbunesti, a chemat salvarea acasa. Nici atunci mama n-ar fi vrut sa mearga la spital", spune Nicoleta, fiica artistei. 

Intra pe stirilekanald.ro ca sa afli povestea fabuloasa a Cristina Fulgusin Mateias!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune