Biz

Povestea nestiuta a Niculinei Stoican! Pana sa ajunga cantareata de muzica populara, a fost bona in Grecia! “Am gustat si eu din painea emigrantului!”

Niculina Stoican (46 de ani) s-a intors in tara dupa trei ani petrecuti ca baby-sitter in Grecia.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

Niculina Stoican, fata celebrei Angelica Stoican, a devenit aproape la fel de apreciata ca mama sa. Absolventa a Facultatii de Etnomuzicologie si Folclor din Bucuresti, la clasa Marioarei Murarescu, Niculina Stoican s-a angajat in 1996, la 26 de ani, la Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Targu – Jiu, alaturi de care a participat la sute de spectacole, fiind de fiecare data unul dintre capetele de afis. (citeste cum a pierdut Niculina Stoican 150.000 de euro). Pana sa devina cantareata de muzica populara, Niculina Stoican si-a incercat norocul peste hotare, in Grecia, in cautarea unui trai mai bun.

„Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia unde am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale, să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine, a căror concepte poate nu le înţelegi dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune. Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, a dezvaluit Niculina Stoican intr-un interviu.

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X