Actual

Preotul la care mergea Pomohaci in copilarie, condamnat pentru agresiune sexuala! Scandal sexual "ingropat" in Rebrisoara: "I-a pus mana in zonele intime, pe sub patrafir"

Rebrisoara, comuna in care s-a nascut Cristian Pomohaci, a mai trecut o data printr-un scandal sexual legat de un om al bisericii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 oct 2017

Cand Cristian Pomohaci avea doar 14 ani si abia realiza ca destinul lui e sa se faca preot, in sat a venit un parinte nou. Ioan Pop era un om cu har, avea darul oratoriei si stia intotdeauna sa dea cele mai bune sfaturi enoriasilor. In plus, era un barbat frumos si avea o atitudine destul de ciudata in preajma femeilor tinere.

Umbla vorba ca le tinea cam mult sub patrafir si ca era un fel de taur comunal. Ioan Pop era insurat si avea copii, asa ca, oficial, era considerat un familist-model. In cele din urma, in 1998, el a parasit Rebrisoara si s-a mutat cu familia in Canada, unde a continuat sa tina slujbe la o biserica ortodoxa din Toronto.Ioan Pop a fost acuzat de viol
Lovitura de teatru a venit cu 3 ani in urma, cand o enoriasa a reclamat ca ar fi vrut s-o violeze chiar in biserica. Pe parcursul anchetei, au mai aparut alte 7 femei care au recunoscut ca parintele le-a facut avansuri explicite sau chiar le-a cerut sa se culce cu el. Primele fapte erau inregistrate inca din 2005.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X