Stiri

Preotul la care mergea Pomohaci in copilarie, condamnat pentru agresiune sexuala! Scandal sexual "ingropat" in Rebrisoara: "I-a pus mana in zonele intime, pe sub patrafir"

Rebrisoara, comuna in care s-a nascut Cristian Pomohaci, a mai trecut o data printr-un scandal sexual legat de un om al bisericii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Preotul la care mergea Pomohaci in copilarie, condamnat pentru agresiune sexuala! Scandal sexual "ingropat" in Rebrisoara: "I-a pus mana in zonele intime, pe sub patrafir"icon photo
Cand Cristian Pomohaci avea doar 14 ani si abia realiza ca destinul lui e sa se faca preot, in sat a venit un parinte nou. Ioan Pop era un om cu har, avea darul oratoriei si stia intotdeauna sa dea cele mai bune sfaturi enoriasilor. In plus, era un barbat frumos si avea o atitudine destul de ciudata in preajma femeilor tinere.

Umbla vorba ca le tinea cam mult sub patrafir si ca era un fel de taur comunal. Ioan Pop era insurat si avea copii, asa ca, oficial, era considerat un familist-model. In cele din urma, in 1998, el a parasit Rebrisoara si s-a mutat cu familia in Canada, unde a continuat sa tina slujbe la o biserica ortodoxa din Toronto.

Ioan Pop a fost acuzat de viol
Ioan Pop a fost acuzat de viol

Lovitura de teatru a venit cu 3 ani in urma, cand o enoriasa a reclamat ca ar fi vrut s-o violeze chiar in biserica. Pe parcursul anchetei, au mai aparut alte 7 femei care au recunoscut ca parintele le-a facut avansuri explicite sau chiar le-a cerut sa se culce cu el. Primele fapte erau inregistrate inca din 2005.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultima pofta a gravidutei Adelina Pestritu. S-a delectat cu un "vulcan de ciocolata" delicios. Iata reteta desertului apetisanticon photo

Vedete

Ultima pofta a gravidutei Adelina Pestritu. S-a delectat cu un "vulcan de ciocolata" delicios. Iata reteta desertului apetisant

Adelina Pestritu a avut pofta de un "vulcan de ciocolata". A fost revolutie pe Instagram dupa ce a postat poza cu desertul.

Titlu secțiune