Vedete

Prima declaratie a lui Dan Bordeianu dupa ce s-a aflat ca i-ar lua locul lui Dragos Bucur pe micul ecran

Dan Bordeianu este pe lista producatorilor pentru a-l inlocui in emisiunea cu case pe Dragos Bucur.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Prima declaratie a lui Dan Bordeianu dupa ce s-a aflat ca i-ar lua locul lui Dragos Bucur pe micul ecranicon photo
Actorul care in trecut s-a iubit cu Adela Popescu stie ca Dragos Bucur urmeaza sa se retraga de pe micul ecran. Ce a declarat Dan Bordeianu atunci cand a fost intrebat daca va fi prezentator din nou, dupa o lunga pauza?

 

Bordeianu a declarat ca nu este la curent cu stirile si ca nimeni de la postul de televiziune respectiv nu l-a contactat deocamdata. Dan Bordeianu a mentionat, pentru Unica.ro, ca aflase de plecarea lui Dragos Bucur, cu care este bun prieten. Actorul a mai precizat ca i-ar placea sa prezinte acea emisiune, insa deocamdata nu l-a contactat nimeni din echipa de productie. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune