Vedete

Primele declaratii ale Andreei Marin dupa ce s-a anuntat ca va fi colega de emisiune cu rivala ei, Mihaela Radulescu: "Sunt onorata sa..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Primele declaratii ale Andreei Marin dupa ce s-a anuntat ca va fi colega de emisiune cu rivala ei, Mihaela Radulescu: "Sunt onorata sa..."
Vestea ca Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor deveni colege de emisiunea, intr-un nou show de dans care va debuta in aceasta primavara, i-a luat prin surprindere pe multi. Cele doua vedete nu au ezitat sa accepte provocarea, in ciuda relatiei tensionate dintre cele doua.


"E o provocare sa fiu singura femeie într-un juriu de personalitati, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenita. Dansul si-a pus amprenta pe viata mea si astfel am învatat sa-mi parcurg drumul cu eleganta valsului, chiar si în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplina, imaginatie si ritm neobosit în profesie. În privinta calitatii programului, nu am niciun dubiu si sunt onorata sa primesc o asemenea misiune, caci stim foarte bine ce înseamna fora, calitatea si creativitatea", a scris Andreea Marin pe pagina ei de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!icon photo

Vedete

Adelina Pestritu socheaza din nou. Fanii au crezut ca nu vad bine. Uite ce a putut sa poarte sexy graviduta intr-o zi. FOTO!

Adelina Pestritu este o gravida pusa pe sotii. Vedeta are un simt al umorului de invidiat.

Titlu secțiune