Paparazzi

Video exclusiv | Primele imagini cu Iuliana Luciu la intoarcearea din America! Fosta asistenta tv este infloritoare si pare ca nu o mai afecteaza nimic!

Iuliana Luciu a stat aproape o luna in America, loc in care intentiona sa isi indeplineasca visul de a deveni actrita cu adevarat! Insa, dupa ce s-a lafait intr-un lux orbitor in Las Vegas, ea a decis sa revina putin pe plaiurile mioritice si sa amane o vreme aprofundarea cunostintelor cinematografice la Hollywood.
STIRILE
WOW
Publicat Sâmbătă, 26 Martie 2016 00:00

Iuliana Luciu s-a intors in Romania, in urma cu cateva zile, abordand un stil…american, atat ca aer, cat si in privinta vestimentatiei.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe frumoasa bruneta, ieri, intr-un mall din Baneasa, in forma maxima! Imbracata in jeansi evazati, t-shirt negru, cu o aplicatie cu paiete verzi, si o geaca de piele neagra, in colturi, sora Nicoletei a atras toate privirile.

Radioasa, Iuliana si-a cumparat bilete la film, apoi, s-a indreptat inspre zona racoritoarelor, de unde si-a achizitionat o sticla de apa si una de suc, si, aprovizionata bine, s-a strecurat in sala in care urma sa se deruleze o pelicula, surpriza…americana!

Dupa ce a stat la film doua ore, Iuliana s-a mai plimbat prin centrul comercial, s-a uitat pe la magazine si, intr-un final, a parasit incinta la volanul masinii sale.

print
"In doar 10 minute, am trecut de la cer senin la cer negru". Ce s-a vazut pe cer in Drumul Taberei
"In doar 10 minute, am trecut de la cer senin la cer negru". Ce s-a vazut pe cer in Drumul Taberei
X