Stiri

Primele imagini cu sicriul lui Cristian Topescu! Decizia luata de familie in privinta priveghiului marelui comentator sportiv

Marele jurnalist Cristian Topescu a murit marti, la varsta de 81 de ani. Azi, sicriul sau a fost depus la sediul TVR.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Primele imagini cu sicriul lui Cristian Topescu! Decizia luata de familie in privinta priveghiului marelui comentator sportivicon photo

Sicriul cu trupul lui Cristian Topescu a fost depus, in aceasta dimineata, in Studioul 2 al Televiziunii Romane si numeroase personalitati ale sportului, dar si admiratori ai fostului comentator au venit sa-si ia ramas bun.

Sicriul este acoperit de drapelul Romaniei, iar langa el au fost asezate castile cu microfon, care l-au insotit in cariera sa de comentator sportiv. Pe un ecran aflat in sala, ruleaza imagini din timpul vietii lui Cristian Topescu.

Familia lui Cristian Ţopescu a dorit o ceremonie sobra si a interzis accesul camerelor video si a aparatelor foto, in spatiul special amenajat pentru comemorarea marelui comentator.

Cristian Topescu va fi inmormantat vineri, la cimitirul Ghencea Militar.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune