Stiri

Primele imagini socante cu fata moarta scoasa de pe sinele metroului! A fost pusa intr-o folie si a stat aproape o ora pe peron pana a fost dusa la INML VIDEO EXCLUSIV

Ieri, in jurul orelor 20.00, o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, dupa ce o femeie a aruncat-o pur si simplu pe sinele de la metrou, la statia Dristor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


 

Primele imagini socante cu fata moarta scoasa de pe sinele metroului! A fost pusa intr-o folie si a stat aproape o ora pe peron pana a fost dusa la INML VIDEO EXCLUSIVicon photo

Magdalena Serban, criminala care si-a premeditat, dupa spusele specialistilor, toata actiunea, a vazut-o pe victima in statie, vorbind la telefon, si fara nici o remuscare a impins-o in fata trenului! Dramatic este ca tanara nu a murit imediat, ci a incercat sa se ridice si sa se salveze! Din pacate, a fost lovita in fata de agresoare si apoi a fost izbita de metrou! (legatura dintre fata de la metrou si tanara ucisa)

 

Imediat la fata locului au ajuns ambulanta si politia si trupul neinsufletit al Alinei Ciucu a fost bagat, conform procedurilor, intr-o folie aurie si pus pe marginea peronului pana la ducerea lui la INML!

Circulatia metroului a fost intrerupta apoi timp de o ora, perioada in care oamenii legii au luat probe si au demarat investigatiile pe marginea crimei!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune