Biz

Primul iubit al Loredanei Groza, de la 16 ani, a fost un barbat celebru: "Ma filma pe sub fusta!" Cum s-a dat diva de gol vorbind despre aventura cu Catalin Catoiu: "Imi place teava de mica, primul meu iubit se chema Teava, de asta!"

Loredana Groza a dezvaluit ca primul ei iubit a fost un cameraman pe care l-a cunoscut cand avea 16 ani.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 mar 2016

Loredana Groza (45 de ani) a fost invitata la emisiunea de la radio a Andreei Esca si a povestit cateva amanunte mai putin stiute, legate de primul ei iubit. Cantareata a dezvaluit ca la prima ei participare la Festivalul de la Mamaia, cand avea 16 ani, s-a indragostit de un cameraman. “La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima data, de fapt a doua oara. Cu domnul care ma filma. Nu m-am gandit la ceva, mi se parea cel mai cool. Si era o relatie din asta, el ma vedea prin camera, dar mi se parea o chestie asa, ca ma baga in seama, ma filma pe sub fusta”, a povestit artista. Barbatul de care s-a indragostit Loredana este Catalin Catoiu, poreclit "Teava", un prieten apropiat al regizorului Dan Chisu. In toamna lui 2014, in timpul unei emisiuni tv unde era jurat, Loredana a dezvaluit identitatea primului ei iubit printr-o gluma. "Ce teava ai! Nu se poate!”, a comentat Loredana prestatia concurentului Andrei Cheteles. "Imi place teava de mica, primul meu iubit se chema Teava, de asta!", a mai spus atunci Loredana.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
X